Thursday, May 3, 2012

Oppvisning på skolen

I dag har vi hatt oppvisning på skolen for 80 superinteresserte og helt eksemplariske elever! De var så flinke at det var en fryd å vise fram triksene våre, og at været var så strålende, gjorde alt helt perfekt! :-)

Tauhopping og hopp over armer og bein var det som gjorde størst lykke. Også vinking og danse på to var populært. Og da Cindy gikk på mine føtter, ble det applaus!

Vi viste altså fram en del av triksene våre, svarte på spørsmål og danset gjennom danset vår til slutt. Det var veldig fint å få en gjennomgang på dansen for å se hvor skoen trykker nå såpass nært konkurransen i Østerrike. Jeg skulle egentlig få noen til å filme, men det glemte jeg jo selvfølgelig av (som vanlig), så jeg prøver å huske hvordan det gikk. Har en god følelse, da. Er spesielt fornøyd med
-at Cindy sitter i tiggestilling lenge og uansett hva jeg gjør
-at jeg kom på å se opp og smile bredt til publikum da Cindy gikk på føttene mine.
-at Cindy klarte å gå rundt paraply lange for deretter å snu og rygge rundt paraplyen når jeg ga kommando om det (og ikke før!)
-at vi fikk til avslutningen med danse foran, og tigge-stilling når hun sitter foran meg
-at Cindy er så flink til å danse på to føtter
-at Cindy hadde fres i hoppene sine
-at hun rygget uten nøling bakover når jeg også gikk bak

Det vi må jobbe litt videre med er
-at hun kommer mere kvikt etter meg etter tiggingen i starten
-jeg må huske å ta dansetrinn når jeg går rundt paraplyen, både oppslått og sammenslått
-slalom-ryggingen må vi øve inn mere flyt på, det gikk litt vilt for seg og det ble en ekstra ryggesnurr der som jeg aldri har lært inn faktisk. Sikkert imponerende å se på, men det gjorde at vi kom litt ut av musikken og kom for raskt inn i neste moment.
-jeg må være bevisst på at jeg holder paraplyen pent og elegant
-litt mere sprut i momentet der hun skal springe etter meg og gjennom tre ganger
-litt mere og mer selvstendig vinking i siste ledd, slik at jeg kan se opp og smile og vinke til publikum selv og stole på at hun også vinker.


Related Posts with Thumbnails